Bestyrelsen

Broagerlands Rideklub

Broagervigvej 13 - 6310 Broager En breddeklub med højt til loftet

Bestyrelsen

Bestyrelsen er frivillig og består af 7 personer, som er valgt på den årlige generalforsamling. De to suppleanter deltager i bestyrelsesmøderne.

Bestyrelsesmøde

Bestyrelsen holder møde den første torsdag i hver måned, med mindre andet bliver oplyst på tavlen eller på hjemmesiden.

Alle er velkomne

Hvis I har punkter, som vi skal drøfte, kan I møde op den første halve time af bestyrelsesmødet, og fremlægge punktet.

I kan også komme med input, ris og ros i den første halve time af bestyrelsesmødet.

Punkter kan også afleveres skriftligt i postkassen ved personalerummet eller på en mail til formanden med angivelse af punkt, uddybende forklaring samt navn.

Vi håber, at I vil benytte jer af disse muligheder, og vi ser frem til at modtage en masse godt nyt og konstruktivt input fra jer alle!

Se listen med bestyrelse og udvalg her.